لحم مشوى بصوص الديمى جلاس

المقادير :
 - نص كيلو لحمه ستيك
 - علبه مشروم
- 3 معالق بودرة صوص الديمى جلاس
- بصله كبيرة
- بهارت لحمه م ص
 3 اكواب ماء
- رشه فلفل اسود للبطاطس
4 حبات بطاطس
- توم
- أعشاب
- رشه زيت
- فلفل اسود
- ملح

طريقة التحضير:
تشوى تشوحى اللحمه وبعدين ترصيها فى طبق فرن
تشوحى البصله مع المشروم ورشه بهارات ولفل اسود وتضفيها على اللحمة

المقادير الازمة لتحضير لحم مشوى بصوص الديمى جلاس مع شرح كيفية التحضير والمزيد من الوصفات الأخرى كأطباق الحمية,أطباق الأرز,أطباق الدواجن,أطباق السمك,أطباق اللحوم,السندويتش,الطبخ الإيطالي,الطبخ العالمي,الطبخ العربي,الطبخ المغربي,حلويات,سلطات,شوربات,عصائر,معكرونة,مقبلات,وجبات صحية,وصفات ريجيم

وبعد كدا تجيبى بودرة الديمى جلاس وتدوبيها فى 3 اكواب ماء وتضفيها على المشروم واللحمه وتدخليها الفرن ساعه وبالف هنا
البطاطس
تقطع حلقات ويضاف التوم والاعشاب والزيت والملح والفلفل زيقلب جيدا ويدخل الفرن لمدة ساع الا ربع الى ساعه
وبالف هنا تقدم مع مكرونه او رز

وصفات أخرى قد تعجبك

لحم مشوى بصوص الديمى جلاس
4/ 5
Oleh