المقادير:
ربع كيلو جمبري (الربيان)
ربع كيلو سبيط
فواكه البحر
1 ثمره كل من فلفل اخضر و احمر واصفر
ارز بسمتي
2 ثمره بصل مقطع الى مربعات صغيره
بازيلاء
1 كوب زيت
كزبرة
بقدونس
1 ملعقة صغبرة ملح
1 ملعقة صغبرة فلفل اسود
ملون زعفران
بهارات السمك
طريقة التحضير:
طريقه عمل الارز بالجمبري البايلا الاسبانيه
يتم نقع الارز في الماء و يترك قليلا
يتم تجهيز مقلاه و يوضع بها الزيت و يترك علي النار حتي يسخن
و من ثم يضاف البصل و الاسماك الي الزيت حتي تقلي
مع اضافه البهارات
ثم يتم تجهيز الارز البسمتي علي النار
و يضاف اليه البازلاء و الكزبرة و يترك لمده 1 ساعه علي نار هادئه حتي النضج
و من ثم يقدم الارز بالجمبري و الاسماك البايلا الاسبانية
ربع كيلو جمبري (الربيان)
ربع كيلو سبيط
فواكه البحر
1 ثمره كل من فلفل اخضر و احمر واصفر
ارز بسمتي
2 ثمره بصل مقطع الى مربعات صغيره
بازيلاء
1 كوب زيت
كزبرة
بقدونس
1 ملعقة صغبرة ملح
1 ملعقة صغبرة فلفل اسود
ملون زعفران
بهارات السمك
طريقة التحضير:
طريقه عمل الارز بالجمبري البايلا الاسبانيه
يتم نقع الارز في الماء و يترك قليلا

و من ثم يضاف البصل و الاسماك الي الزيت حتي تقلي
مع اضافه البهارات
ثم يتم تجهيز الارز البسمتي علي النار
و يضاف اليه البازلاء و الكزبرة و يترك لمده 1 ساعه علي نار هادئه حتي النضج
و من ثم يقدم الارز بالجمبري و الاسماك البايلا الاسبانية
طريقة تحضير الأرز بالجمبري حسب الطريقة الاسبانية
4/
5
Oleh
معتز